Huawei Mate 30 lite Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din baksida fått en spricka så vänta inte med att byta ut den, den kan göra så skadan blir värre!

Huawei Mate 30 lite Baksida Svart

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWM30L-Bak-s Kategori

Beställ Huawei Mate 30 lite Baksida Svart helt själv!

Har din skärm fått en spricka eller har touchen försvunnit?

Ifall du har fått en spricka på din Huawei Mate 30 lite baksida svart så är det den här delen du behöver. När det kommer till Android telefoner och deras baksidor så är det väldigt komplicerat att utföra en reparation ifall baksidan är sönder. Baksidan är av glas, så ifall den har en spricka och man måste öppna den så kommer den att spricka ännu mer, om inte helt och hållet. Som tur är Huawei baksidor väldigt billiga.

Ifall du lägger en beställning innan klockan 15:00  på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Är du i behov av andra delar eller tillbehör?

Vi har allt du behöver till din Huawei, vare det sig kommer till reservdelar eller mobiltillbehör. Batterier klassas som förbrukningsvaror så dom kan alltid vara bra att hålla utsikt efter. Märker du av att ditt batteri har blivit kasst så går det bra att köpa med detta. När du väl passar på och lagar din Huawei Mate 30 lite baksida svart så är det bra att även skydda dessa. Köp med fodral eller displayskydd till mobilen.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.