Huawei Mate 20 Pro Frontkamera

249.00kr

BESKRIVNING

Blir skärmen mörk vid facetime? Är bilden svart när du tar selfies? Då låter det som ett fel på Frontkamera!

Huawei Mate 20 Pro Frontkamera

Låga priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWM20P-FK Kategori

Reparera din Huawei Mate 20 Pro Frontkamera själv!

När tycker ni att man ska byta ut den?

Huawei Mate 20 Pro Frontkamera finns här på vår webbshop samt med verktygen som behövs.
Frontkameran som också kallas för selfiekamera är placerad på framsidan och används till att ta bilder/videos när du t.ex använder FaceTime. Om bilderna är svarta eller färgerna konstiga, så löser du dessa problem genom ett byte av front kameran på din Huawei Mate 20 Pro! Några typiska frågor är hur många megapixlar, hur långt man kan zooma och andra funktioner kameran har när man har köpt en ny telefon. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Man ska då helst inte använda en dålig kamera som ger suddiga bilder, köp en ny idag. Huawei Mate 20 Pro Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Det behövs speciella verktyg för att kunna byta ut Huawei Mate 20 Pro Frontkamera på helt egen hand.

Övriga delar som du vill byta ut?

Är mobilen så skadad att det inte räcker med att bara byta en reservdel? Exempelvis byta ut din Kameralins eller
Laddkontakt till din Huawei Mate 20 Pro, så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans med din order.

Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte så krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.