Huawei Mate 20 Lite Batteri

299.00kr

BESKRIVNING

Man ska kunna lita på att sitt batteri ska hålla en hel dag.

Huawei Mate 20 Lite Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWM20L-Bat Kategorier , ,

Byt ut ditt Huawei Mate 20 Lite Batteri!

Upplever du att ditt Huawei Mate 20 Lite Batteri har blivit långsamt och kasst? Du måste kanske ladda den fler än en gång per dag? Ett batteri ska hålla en hel dag utan problem. Du kan föreställa dig att batterier är som människor, dom blir äldre och mer långsammare. Oftast så håller ett batteri i ett år, har man tagit väl hand om den så kan den hålla två år. Ge din mobil ett nytt liv och beställ ett nytt Batteri.

Lägg en order på ett Batteri innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Fler delar som behövs bytas än batteriet? Kanske köpa lite tillbehör?

Behöver du byta ut flera delar än ditt Huawei Mate 20 Lite Batteri? Beställ dom tillsammans och undvik onödig dubbelfrakt! Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till mobilreparation. Det är inte direkt svårt när man byter ut teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga din Huawei Mate 20 Lite Batteri själv eller lämna till våra duktiga experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.