Google Pixel XL Batteri

159.00kr

BESKRIVNING

Ett batteri ska enkelt hålla en hel dag. Gör inte din det, så borde du byta ut den.

Google Pixel XL Batteri

Billig och enkel leverans!

Fix My Phone har kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner och reparationer. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter, så är det bara att kontakta oss. Vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera på egen hand. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GPXL-Bat Kategorier ,

Beställ ett nytt Google Pixel XL Batteri och byt ut själv hemma.

Har du börjat uppleva att ditt batteri tar slut snabbare och snabbare? Det är vanligt, batterier håller faktiskt inte så länge. Har man tur så kan dom hålla sig i topp form i ca 1-2 år, sen går det snabbt utför. Som tur är så är batterier väldigt billiga att köpa och inte så svåra att byta ut, det gäller nästan alla telefoner. Låt inte dig vardag plågas tack vare ditt Google Pixel XL batteri, förgyll istället din vardag och ge ett nytt liv till din Pixel mobil genom att byta ut batteriet. Beställ ett innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Flera delar som behövs att bytas?

Är det så att du behöver fler delar till din Google Pixel XL? Ingen fara, du kan byta ut alla delar! Oavsett om det är en ny laddkontakt eller en ny högtalare, baksida, samtalshögtalare så är nästan alla lika enkla att byta ut! Med rätt verktyg och guider som visar steg för steg hur man ska reparera, så är det väldigt enkelt. Alla med en stadig hand kan reparera sin egna telefon. Genom att reparera själv så sparar man väldigt mycket pengar, dessutom att det är mer vänligt för miljön. Ta nu vara på din telefon och köp till Displayskydd eller fodral som skyddar din telefon mot mer skador.

Fix My Phone, inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Pixel med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm på nytt. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva för att bli större och bättre. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.