Google Pixel Kamera

499.00kr

BESKRIVNING

Det ska vara en självklarhet att en modern telefon ska ta bra bilder, är det fel på din kamera så rekommenderar vi att du byter ut den!

Google Pixel kamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP-BK Kategorier ,

Köp Google Pixel kamera och byt ut den själv hemma i lugn och ro!

Har din Google Pixel kamera blivit dålig? Har den blivit skadat? Strular fokuset på telefonen? Ger den suddiga bilder? Idag så är det sociala medier som styr vardagen, båda som företag och privatpersoner så använder vi oss av sociala medier dagligen. Kameran, att ta bilder är en viktig del utav sociala medier. Få ut det mesta utav mobilen genom att reparera din Google Pixel Kamera. Som turen vill ha det så är kameran en billig och enkel del att byta ut, så vänta inte, beställ din Pixel Kamera idag!

Beställer du din vara innan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Finns det fler delar som kan behövas?

Är din Pixel telefon så trasig att du behöver reparera fler delar? Som tur är så har vi de delar i vårt lager. Dör ditt batteri väldigt fort? Köp med ett! Är ljudet dåligt i högtalaren eller samtalshögtalaren? Beställ dessa delar samtidigt till din Pixel kamera, och som resultat av detta så betalar du endast för en frakt. Genom att reparera själv så sparar man väldigt mycket pengar. Vårt tips är att använda de pengar du sparar och köpa med ett displayskydd eller fodral till din telefon. Låt inte din mobil gå sönder igen, ta väl hand om den.
Är du ute efter schyssta och trådlösa lurar så rekommenderar vi Soundpods!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. Men på senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.