Google Pixel / Pixel XL Frontkamera

199.00kr

BESKRIVNING

Var alltid redo med kameran, du vet inte nästa gång du vill ta ett vackert kort för att föreviga ett minne.

Google Pixel / Pixel XL Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Byt ut din Google Pixel / Pixel XL Frontkamera själv hemma i lugn och ro!

Har du börjat uppleva problem med din Google Pixel / Pixel XL Frontkamera? Problem med frontkameran kan orsaka många irriterande problem, bilderna blir suddiga, fokuset lägger sig inte, eller så blir skärmen helt mörkt när du ska använda dig av kameran eller Facetime. Kameran är en viktig funktion i en mobiltelefon, det är oftast vad dom flesta bryr sig om mest, hur många megapixlar en mobil har. Moderna telefoner ska kunna ta vackra kort, det ska vara en självklarhet. Som tur är så är en reparation av frontkameran väldig billig och enkel.

Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag! Vi ser fram emot ditt besök!

Är det även lika enkelt att byta ut andra delar?

I stort sätt så är alla delar lika enkla att byta ut, vissa kanske kräver lite mer pill, men kan man byta ut en del så kan man även byta ut alla andra delar. Har din skärm eller baksida fått en spricka som du vill få ordning på? Har du kanske svårt med laddningen? Det kan vara att laddkontakten inte tar emot datan/strömmen eller så har batteriet blivit långsamt och dåligt. Oavsett vad du vill byta ut så är det ett mycket billigare alternativ än att köpa en helt ny telefon. Känner du dig manad att reparera själv? Se då till att köpa med verktygen som behövs förlagning.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.