Google Pixel Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Fått en jobbig spricka på din telefon? Vill du att den ska se ny ut igen? Byt ut din  Google Pixel Baksida och ge din telefon ett nytt utseende!

Google Pixel Baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP-bb Kategorier ,

Köp Google Pixel Baksida Svart och byt själv.

Vi rekommenderar att byta ut Google Pixel Baksida Svart ifall den utsätts för mycket slitage, fått sprickor och liknande. Det är enkelt hänt att en baksida kan bli sprucken, mobilen har kanske varit bland vassa föremål som nycklar? Ingen fara baksidor är väldigt billiga att byta ut, samt inte så avancerat så länge man de rätta verktygen, nästan som lego! Google Pixel baksida Svart kan ge ett helt nytt liv till din telefon, få tillbaka samma känsla som när den var nyköpt.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ta tillfället i akt och köp med dig fler delar.

Blir baksidan krossad till din Google Pixel så kan det oftast betyda att även skärmen blev krossad,  köp då med en ny Google Pixel skärm. har Google Pixel batteriet har börjat bli långsamt och gammalt? Det är inga konstigheter att byta ut den. Vi brukar säga att om man kan byta ut en del så kan man byta ut alla. Men en stadig hand och bra guider så är det som att bygga lego. Reparerar man själv så sparar man väldigt mycket pengar, varför inte använda dessa för att köpa till displayskydd, fodral och liknande för att skydda telefonen?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.