Google Pixel 3a Skärm Svart

1,599.00kr

BESKRIVNING

Det finns många anledningar till varför du ska byta ut skärmen, sprickor, döda pixlar, touch som inte fungerar osv.

Google Pixel 3a Skärm Svart

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3A-S-S Kategori

Byt Google Pixel 3a skärm svart helt själv! Reparera innan det är försent!

Att se en trasig skärm gör oss alltid ledsna, speciellt en Google Pixel 3a Skärm Svart. Det finns många anledningar till varför en skärm bör bytas ut, touchen har lagt av eller döda pixlar osv. Då är det bra tillfället att byta ut skärmen till din Pixel. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobiltillbehör! Dröj inte för länge med att laga den, skadorna kommer att bli värre och större! Du kan tänka dig att skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan blivit skadad så är det enklare för skadan att sprida sig. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Google Pixel 3a skärm svart beställer du enklast direkt på webben här Fix My Phone. Vi är stolta med att våra produkter är alltid av högsta kvalitet.

Med hjälp av en bra guide och en lugn hand så kan alla reparera en Google Pixel.

Är det fler delar till din Google Pixel 3a som måste bytas ut? Till exempel reparera kamera eller batteriet är det bra att passa på och köpa dessa reservdelar tillsammans. Är batteriet så dåligt att du behöver ladda den ofta, så är det ett bra tecken att byta. Vi har alla delar som kan tänkas att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Du kan även komma in till oss. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har reparerat din mobil, så både vi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.