Google Pixel 3a Batteri

199.00kr

BESKRIVNING

Ett batteri kostar inte mycket, men den förlänger livet på din telefon betydligt.

Google Pixel 3a Batteri

Billig och enkel leverans!

Fix My Phone har kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner och reparationer. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter, så är det bara att kontakta oss. Vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera på egen hand. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3a-Bat Kategorier ,

Beställ ett nytt Google Pixel 3a Batteri och byt ut själv hemma.

Blir du irriterad över att behöva ladda din telefon hela tiden? Det är förståeligt, att behöva leta efter en sladd och planera över sin mobil är aldrig roligt. Det är inte heller speciellt konstigt när man tänker efter, batterier håller tyvärr inte så länge. Med turen med sig så kan dom hålla sig i form i ca 1-2 år, sen går det snabbt neråt. Som tur är så är batterier inte så kostsamma att köpa och inte speciellt komplicerade att reparera heller, det gäller även nästan alla mobiler. Låt inte dig vardag plågas tack vare ditt gamla Google Pixel 3a batteri, förgyll istället ditt liv genom att ge ett nytt liv till din Pixel mobil i form av ett batteri.

Beställ ett innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Övriga delar som behövs att repareras?

Behöver du reparera flera delar för att få ordning på din mobil? Ingen fara, du kan byta ut alla delar utan problem! Även om det är en ny laddkontakt eller en ny mikrofon, baksida, osv så är i stort sätt alla delar lika enkla att byta ut! Med de rätta verktygen och guider som visar steg för steg hur man ska reparera, så är det väldigt enkelt att göra. Alla med en lugn hand kan reparera sin mobila enhet. Genom att reparera själv så sparar man väldigt mycket pengar, dessutom är det mycket bättre för miljön. Ta nu vara på din telefon och köp till Displayskydd eller fodral som skyddar din telefon mot framtida skador.

Fix My Phone, inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Pixel med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis så att vi kan ta marknaden med storm på nytt. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva för att bli större och bättre. På grund av det hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.