Google Pixel 3 Frontkamera

299.00kr

BESKRIVNING

Se till att alltid vara redo när kameran behövs, byt ut den ifall din är trasig.

Google Pixel 3 Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3-FK Kategorier ,

Byt ut din Google Pixel 3 Frontkamera själv hemma i lugn och ro!

Problem med Google Pixel 3 frontkamera kan orsaka olika problem med mobilen. Problem med frontkameran kan ge stor huvudvärk, bilderna blir suddiga, fokuset samarbetar inte som den skall, eller så blir kanske skärmen helt svart när du använder dig av frontkameran eller Facetime funktionen. Kameran är en mycket del i en mobiltelefon, det är oftast den del som de flesta bryr sig om mest när dom köper en ny mobil, hur många megapixlar en telefon har. Moderna mobiltelefoner ska ta fina bilder, det är en självklarhet. Som tur är så är en reparation av frontkameran väldigt billig och enkel.

Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag! Vi ser fram emot ditt besök!

Är det även lika enkelt att byta ut andra delar?

I stort sätt så är alla delar lika enkla att byta ut, vissa kanske kräver lite mer fokus och pill, men kan man byta ut en del så kan man även byta ut alla andra delar. Har din skärm eller baksida fått en ful spricka som du vill få reparerat? Har du kanske svårt med laddningen? Det kan vara att laddkontakten inte längre tar emot data/strömmen eller så har batteriet blivit för gammalt. Oavsett vad du vill reparera så är det ett mycket billigare alternativ än att köpa en helt ny telefon. Känner du dig manad att reparera själv? Se då till att köpa med verktygen som behövs för lagning, vilket du finner här på vår hemsida.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.