Google Pixel 2 XL Laddkontakt

199.00kr

BESKRIVNING

Ifall det inte bara är problem med laddningen, utan med synkning av data också, så beror det nog på Laddkontakten.

Google Pixel 2 XL Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP2XL-LK Kategorier ,

Beställ Google Pixel 2 XL Laddkontakt och byt ut själv.

När det kommer till strul med synkning/laddning med mobilentelefonen via sladd så är det oftast Google Pixel 2 XL laddkontakt som är den skyldiga. Det är faktiskt inte så konstigt att laddkontaken kan strula, tänk efter hur ofta man sätter in en sladd. Det är väldigt enkelt för damm och smuts att komma in i laddkontakten. Testa att ta bort smutsen först innan du beställer denna del.

Kan det finnas fler fel som du behöver åtgärda?

När en telefon får en skada så är det flera mobildelar som kan behövas att lagas, eller man vill kanske ge ett nytt liv till sin mobil i form av ett batteri. Batterier går alltid åt, oavsett hur bra man är med mobiler så blir batteriet sämre med tiden, man brukar säga att ett batteri kan hålla topp prestanda i ca 1-2 år, sen går det snabbt nedför. Ifall du nu skulle behöva fler delar än din Google Pixel 2 XL Laddkontakt så behöver du inte oroa dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.