Google Pixel 2 Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida kan enkelt repareras!

Google Pixel 2 Baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP2-bb Kategorier ,

Köp Google Pixel 2 Baksida Svart och byt själv.

Ifall din Google Pixel 2 baksida svart har utsatts för mycket slitage, fått sprickor och liknande, så borde man byta ut baksidan. Det är väldigt enkelt hänt att en baksida blir sprucken, har mobilen kanske varit bland vassa föremål som nycklar? Oroa dig inte, baksidor är väldigt billiga och enkla att byta ut. Samt är dom inte så avancerade så länge man använder de rätta verktygen, nästan som lego! Google Pixel 2 baksida Svart kommer ge ett helt nytt liv till din mobiltelefon, få tillbaka samma känsla som när du köpte den.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ta tillfället i akt och köp med dig fler delar.

Ifall din Google Pixel 2 Baksida blir krossad så brukar det oftast betyda att även skärmen har blivit krossad,  köp då med en ny Google Pixel 2 skärm. Har Google Pixel 2 batteriet börjat bli långsamt och gammalt? Det är inga konstigheter att även byta ut den. Vi brukar säga att om man kan byta ut en mobildel så kan man byta ut alla. Med en stadig hand och en bra guide så är det nästan som att bygga lego. Reparerar man själv så sparar man även väldigt mycket pengar, varför inte använda dessa för att köpa till displayskydd, fodral och liknande för att skydda telefonen?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.