Galaxy Tab Active 8” T365 Skärm

1,499.00kr

BESKRIVNING

Trasig Skärm till din Galaxy Tab Active 8” T365? Köp ny Skärm hos Fix My Phone Webshopp!

Surfplattan till en Samsung Tab kan gå sönder och det kan leda till att Skärm:n går sönder. För att lösa detta problem och göra din Galaxy Tab Active som ny igen behöver du köpa och byta Skärm:n. Du löser alla dessa problem med ett byte av Galaxy Tab Active Skärm! Du får en Skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny Samsung Tab som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer SGTA-8-LCD Kategori

Reparera din Galaxy Tab Active 8” T365 skärm helt Själv!

Är din skärm trasig så är det den här delen du behöver för att laga den.

Galaxy Tab Active 8” T365 – Är den del som behövs ifall Skärmen är sönder. Ifall din skärm är helt svart eller har massa ränder och liknande så låter det som en skada på skärmen. Du kan enkelt utföra reparationen men våra verktyg som du kan köpa med samt en stadig hand och guider. Att reparera är betydligt enklare än att köpa en helt ny.

Byt skärmen innan det är för sen!

Skador sprider sig och kan orsaka fler skador på enheten, det är därför viktigt att reparera i god tid. Låt inte skadan sprida sig på din Galaxy Tab Active 8” T365 skärm . Du är välkommen att göra en felsökning i våran butik om du inte kan lista ut det själv.

Se till att skydda din ny reparerade mobil.

Behöver du utföra fler reparationer på din Surfplatta än bara dess skärm? På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på Galaxy Tab Active. Köp till mobiltillbehör som skyddar din Galaxy Tab Active som skärmskydd, surfplattaskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!