B2B Service

FöretagsService

Få hjälp med mobilen på drop-in. Låt oss utföra snabb service på mobilen. Byt skärm, glas, display & batteri inom 30 minuter

Vad våra kunder tycker

Väldigt trevlig och tidsbesparande tjänst. Jag behöver ett skärmbyte på en Samsung A41 och kommer uppdatera denna recension när allt är klart. Det kommer alldeles säkert fortsätta vara fem stjärnor då​

Jonas Dahlborg

5/5

Supersmidigt, trevliga bemötanden och snabba leveranser. Har fått min telefon lagad av Fix My Phone två gånger nu, klockrent då och nu. Perfekt lösning för trasiga telefoner!

Martin Pettersson

5/5

FÖRETAGSSERVICE I VÄRLDSKLASS

Vill ditt företag laga enheter hos Fix My Phone. Här är några fördelar med att vara företagskund hos oss. Trasig företagstelefon? Lämna den till oss, vi sköter resten. Ni sparar pengar och värnar om miljön.

Service i första klass som alltid är enkel, snabb och hållbart

Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad gällande företags service

Butiker runt om i hela landet.

30-tal butiker runt om i hela landet och finns tillgängliga oavsett var ni befinner er.

Vi erbjuder alltid snabb service och du får tillbaka din telefon redan inom 30 minuter. Allt för att du inte ska vara utan din telefon en längre period.

När olyckan är framme lämnar du in enheten till närmsta Fix My Phone butiken. En stund senare är din enhet fixad.

Fix My Phone är Sveriges och norges största reparatör, vi hjälper dagligen hundratals nöjda kunder.

 

Fördelar med att vara företagskund

 • Du sparar tid genom att bara behöva besöka vår butik och lämna din enhet. Vi sköter resten.
 • Faktura skickas till ert företag enligt överenskommelse
 • Vi anpassar oss efter ert behov och finns alltid tillgängliga.
 • Vi utför reparationer på alla populära modeller som finns på marknaden.
 • Vi strävar alltid efter att leverera service på högsta nivå, reservdelar av högsta kvaltié till det bästa priset.
Butiker
+
Experter
120
Minuter per lagning
+
Kunder
HAR ERT FÖRETAG BEHOV UTAV EN MOBILREPARATÖR SOM JOBBAR SNABBT, HÅLLBART OCH NÄRA ER?

Fix My Phone Business är mobilreparatören som reparerar era företagstelefoner snabbt och noggrant. Vi ser till att när ni behöver laga era skadade arbetstelefoner så skall det gå till så smidigt som möjligt. Det skall gå snabbt att kunna använda dom igen, oavsett skadan.Vi har 10 butiker runt om i landet och finns i 6 större städer, våra experter har lång erfarenhet av reparationer. All vår kunskap, service och tillgänglighet är till er tjänst. Exempel på vanliga reparationer som vi lagar inom 30 min;

 • Skärmbyte
 • Batteribyte
 • Laddkontakt
 • Ljudproblem
 • Hemknappen
 • Powerknappen
 • och många fler…


Är ni tveksamma angående någon specifik skada/problem och reparationstid är det bara att kontakta vår support på 031-77 66 555

VAD ERBJUDS JAG SOM FÖRETAGSKUND?

Som företagskund har ni fördelen att ni vanligtvis får era inlämnade telefoner inom en timma. Vissa ovanligare skador/problem kan ta lite längre tid.
För att täcka upp så många scenarion som möjligt har vi lösningar för att täcka alla tänkbara behov och önskningar:

 • En person från företaget lämnar och hämtar telefonerna med ert kundnummer hos någon av våra servicebutiker. Vid fler än 3 telefoner kan vi även komma ut till er arbetsplats för upphämtning mot en mindre extra kostnad.
 • Vi har färdiga inlämningspaket i varje butik som ni kan hämta, och ta med er så att ni har dom reda på arbetsplatsen. Vi kan även skicka ut våra paket till er så att ni redan nästa dag ska kunna lämna in det som behöver repareras.
 • Vi reparerar era telefoner inom en timma och vid överenskommelse kan vi även leverera dom lagade telefonerna direkt till er arbetsplats.
 • Alla företagskunder får 10% rabatt per enhet, gratis expressreparation samt en personlig kontaktperson.
 • Möjlighet till en smidig betalning där alla reparationer samlas på en faktura som betalas månadsvis. På det sättet slipper ni att tänka betalning när ni hämtar ut eller lämnar in telefonerna.
 • Specialbeställningar av accessoarer som t.ex. skal med er logotyp eller annat tryck. Vi är flexibla och kan tillmötesgå dom flesta önskemålen.
ÄR NI AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD FÖR APPLE, HTC, SAMSUNG, NOKIA, SONY?

Nej, vi är en självständig verkstad som finns på plats för att hjälpa dig. Eftersom vi är självständiga så innebär det många fördelar för dig som kund, vi bestämmer själva våra låga priser, vårt arbetssätt är anpassad efter kundens behov och inte tillverkarens önskemål. Hos oss kan du utföra alla typer av reparationer på din Smartphone. När du får en yttre skada på din enhet så försvinner vanligen garantin på din enhet, hos oss får du hjälp oavsett fel. Skulle du ha fler frågor angående detta så är du välkommen in i någon av våra butiker eller kontakta oss här. 

HUR BLIR JAG FÖRETAGSKUND?

Det är en enkel process där er ansvarige tar kontakt med oss och så skräddarsyr vi ett avtal. När det är klart är det bara att börja lämna in era telefoner så sköter vi resten!
Skulle ni ha några frågor är det bara att kontakta er kontaktperson eller ringa till vår support. 

KONTAKTA

Företagsservice
Fix My Phone AB
service@fixmyphone.se
0708-91 05 91