Felsökning iPhone 8

295.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Felsök din iPhone 8 hos oss!

Är du inte riktigt säker på vad felet är med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag.
Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska.

I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge dig ett kostnadsförslag på vad som behöver bytas ut, är det så att vi måste undersöka den mer kan vi på någon timme göra detta för att sedan kontakta dig med en uppskattning på pris.

Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Du kan även välja att skrota din enhet hos oss även då bjuder vi på serviceavgiften.

Så har du någon telefon liggandes som du inte kan få igång, ta då med den till oss så hjälper vi dig att ge den ett nytt liv.

Hitta närmsta butik här

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer