Displayskydd Samsung Galaxy A80/A90

299.00kr

BESKRIVNING

Skärmen är det viktigaste på mobilen, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer SGA80-90-temp Kategorier ,

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design med Displayskydd Samsung Galaxy A80/A90

Våra Displayskydd Samsung Galaxy A80/A90 är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för Displayen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Lägg en beställning innan klockan 15:00 så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Skydd mot repor i vardagen!

Displayskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att Displayen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett Displayskydd på! Mobilen som man ger till som yngre borde alltid ha displayskydd på då dom kan leka lite hårdare ute. Displayskydd är något alla skall ha på sin telefon för att vara på den säkra sidan. En billig försäkring för att hålla telefonen i nyskick.

Vi har Displayskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också!