Displayskydd Apple Watch 38mm

299.00kr

Att skydda din Apple Watch är lika viktigt som att skydda din mobil, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen på din smart watch hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

10 i lager

Artikelnr: AW-38mm-temp Kategori:

Beskrivning

Kraftfullt skärmskydd till din Apple Watch

Våra displayskydd Apple Watch 38mm är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Just så att du kan använda din smart watch utan oro för repor. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Skydd mot repor i vardagen med displayskydd Apple Watch 38mm!

displayskyddet skyddar din smart watch display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när du har klockan på dig i områden bland vassa föremål, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett displayskydd på! Displayskydd är något alla skall ha på sin smart watch för att vara på den säkra sidan. En billig försäkring för att hålla telefonen i nyskick.

Vi har även displayskydd för alla de stora tillverkarna till telefoner så som Apple, Samsung, Huawei & Google Pixel.

Kika gärna på våra mobiltelefoner också!

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 18 × 9 × 1 cm