Byt Sensor för Skärmsläckning / Ljusstyrka

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Byt Sensor iphone 7!

Sensorn på iPhone 7 ska släcka displayen när du lägger telefonen mot örat. Detta är för att du inte ska råka klicka på dem olika knapparna som kommer upp under samtal. Har du problem med att skärmen inte släcks kan det betyda att sensorn på din telefon är skadad. Det kan skapa irritation när du under samtal råkar ringa upp andra personer, lägga på samtalet eller stänga av mikrofonen. Detta är något vi på Fix My Phone enkelt kan hjälpa dig att fixa, vi byter ut sensorn snabbt och enkelt.  Det är även samma sensor som justerar ljusstyrkan på telefonen, så om du även har problem med det så fixas det samtidigt.

Är du osäker på vad felet är?

Du kan testa proximity sensorn själv enkelt, Ta och starta ett samtal. Håll sedan handflattan över toppen av telefonen precis ovanför hörsnäckan/ framkameran. Om skärmen då inte släcker sig betyder det att det är något fel med sensorn.

Vill du ha hjälp med att testa sensorn kan du självklart besöka en utav våra butiker, vi kan då felsöka din enhet och ta reda på exakt vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer