Byt iPhone Xr Skärm / Glas – Original LCD + Touch

2,699.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga iPhone Xr Glas & Display!

Om ditt iPhone Xr Glas har spruckit kan vi hjälpa dig att få det utbytt, vi på Fix My Phone vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att ge din telefon ett nytt liv. Vi erbjuder alltid snabb service med det bästa resultatet, så passa på och bli av med jobbiga sprickor idag!

Om glaset är sprucket kan det leda till fler allvarliga problem, både fukt och damm tar sig mycket lättare in i telefonen och kan då skada andra komponenter eller kortsluta enheten. Så chansa inte, det tar bara någon timme att få problemet åtgärdat.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Om det är så att du är orolig över att det är fler komponenter som är skadade på din enhet är du ändå välkommen förbi oss, vi erbjuder alltid att felsöka din telefon och då kan vi ta reda på vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen!
Vi kan utföra alla tänkbara reparationer på iPhone, det kan vara så att ljudet vid samtal e lägre än vanligt, laddkontakten ej går att få in i uttaget. Eller så kan kanske inte kameran fokusera längre. Kom då till Fix My Phone så kan vi ta och åtgärda alla dessa fel, snabbt, enkelt och hållbart.

Är det något mer avancerat fel kan vi fortsätta undersöka din telefon och kontakta dig direkt vi vet mer. Men vi strävar alltid mot att du ska få tillbaka din enhet redan senare samma dag

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Apples hemsida för mer info om iPhone Xr

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer