Byt iPhone X Skärm / Glas – Originalkvalité

2,990.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga iPhone X Glas & Display!

Klass B är ett billigare alternativ. Skärmen håller mycket hög kvalitet, närmast identisk med originalkvalité. Några skillnader som är viktiga att känna till om:

  • Något lägre bildkvalitet
  • Strävare glas när fingrarna stryks över ytan.
  • Upplösningen på displayen och touch-funktionen är likvärdig med originalkvalité.
  • Finns viss risk för att displayen slutar fungera vid tapp och fall. 

Har glaset spruckit på din iPhone X? Då har vi på Fix My Phone lösningen för dig, vi utför flera hundra skärmbytet varje vecka. Detta ger oss kunskapen och erfarenheten för att kunna garantera det bästa resultatet.

Så bli av med irriterande sprickor och sämre touch funktionalitet. Sprucket glas kan även leda till mer allvarliga skador då telefonens tätning ej är kvar. Då kan damm och fukt lättare ta sig in och orsaka problem i framtiden.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Vi kan erbjuda att felsöka din enhet och fastställa exakt vad som behöver bytas för att den ska bli som ny igen. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butiken ge ett kostnadsförslag. Är det något mer avancerat tar vi gärna in telefonen för att testa och kontaktar dig sedan när vi vet mer.
Så oavsett vad som krånglar för dig har vi lösningen, det kan vara alltifrån att laddkontakten ej passar som den ska, eller ljudet vid samtal är lägre än vanligt.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer