Byt iPhone 8 Skärm / Glas – Original LCD + Touch

1,699.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

LAGA IPHONE 8 DISPLAY – DISPLAY, SKÄRM OCH GLAS

Kvalitén på denna skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand.

HAR DU SPRÄCKT GLAS PÅ DIN IPHONE 8 ELLER HAR LCD:N SLUTAT FUNGERA?

Vi på Fix My Phone finns här för att hjälpa dig om olyckan varit framme. Har du råkat få sprickor på glaset, eller fungerar inte touchen som den ska. Det är ett ganska vanligt problem då dagens smartphones är väldigt känsliga mot tapp eller fall.
Men det är inget du behöver vara rädd för då vi enkelt kan byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Är du osäker på vad felet är?

Om det är så att du inte är riktigt helt hundra på vad felet är med din telefon är du varmt välkommen till någon utav våra butiker, vi kan då felsöka din enhet och hjälpa dig med vad som behöver göras för att ge din telefon ett nytt liv. Vi kan oftast redan direkt i butik ge en uppskattning på vad som behöver bytas men om det krävs lite mer undersökning kan vi alltid ta in din enhet, undersöka den på någon timme och sedan kontakta dig med mer information om vad som behöver göras.
Det går snabbt, det är enkelt och du får en fullt fungerande telefon igen. Allt detta på enbart 30 minuter!

Så kom in till Fix My Phone idag!

Så att vi kan hjälpa dig bli av med irriterande glas splitter. Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter.

Länk till var våra butiker finns 

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer