Byt iPad Pro 12.9 Tum Glas & Display

6,999.00kr

Beskrivning

Byt iPad Pro 12.9 Glas & Display idag!

Har glaset spruckit? Fungerar touchen sämre än vanligt?  Kom då förbi oss så hjälper vi dig att få glaset utbytt mot ett nytt. Vi kan få det utbytt åt dig redan samma dag ! Om glaset är sprucket kan det leda till flera allvarliga fel, då damm och fukt lättare tar sig in i iPaden och kan då kortsluta hela enheten. Så kom förbi oss och få det fixat på direkten och slipp ditt trasiga glas.

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Är du fundersam på om det är något annat som krånglar, är det så att batteriet inte håller lika länge som det brukade göra, eller går inte laddaren in hela vägen i kontakten längre? Även dessa fel kan vi hjälpa dig att åtgärda. Vi erbjuder alltid att vi felsöker din enhet för att vara säkra på vad som behövs bytas ut. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge dig en uppskattning på på vad det skulle kosta att reparera din iPad.

Vi erbjuder snabb service!

Vi påbörjar alltid våra reparationer omgående, allt för att du så fort som möjligt ska kunna få tillbaka din iPad. Detta innebär att i dem flesta fallen får du tillbaka din enhet redan senare samma dag.

Vi använder oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra originalkvalité delar motsvarar orignalet både i touch och bild. Så du kan förvänta dig samma funktionalitet även efter bytet.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Fix My Phones butiker 

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Modell numret finner du längst ner på baksian av iPaden.

Modellnummer för iPad Pro 12.9″
A1584 på iPad Pro
A1652 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer