Byt iPad Pro 10.5 Glas & Display

2,990.00kr

Beskrivning

Byt iPad Pro 10.5 Glas & Display idag!

Om du råkat skada glaset på din iPad Pro Finns vi på Fix My Phone här för att hjälpa dig, vi kan byta ipad pro glas redan samma dag. Så är det så att du har råkat tappa din iPad och behöver byta är du varmt välkommen förbi oss.  Ett sprucket glas kan även påverka andra funktioner i iPaden, det kan vara så att touchen fungerar sämre än vanligt. Sprickorna i glaset kan även göra så att fukt och damm lättare tar sig in i iPaden, vilket kan leda till allvarliga skador på moderkort samt andra komponenter. Så tveka inte utan byt display idag!

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Det finns självklart andra fel som kan uppstå på din iPad, det kan vara allt ifrån att laddningskontakten ej passar i uttaget längre, eller att det sprakar och låter konstigt när du kopplar in hörlurar. Batteriet kanske inte heller håller lika länge som förr. Alla dessa fel kan även vi åtgärda.
Du är alltid välkommen förbi en utav våra butiker så att vi kan ta in din enhet på en felsökning, då ger vi dig en bättre uppfattning på vad det skulle kosta att byta det som behövs.

Vi erbjuder snabb service!

vi på Fix My Phone Påbörjar alltid våra reparationer omgående, det innebär att du kan i dem flesta fallen förvänta dig att få tillbaka din iPad redan senare samma dag.  Snabbt, hållbart och nära dig.

Vi använder oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra originalkvalité delar motsvarar originalet både i touch och bild. Så du kan förvänta dig samma funktionalitet även efter bytet.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Fix My Phones butiker 

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Modell numret finner du längst ner på baksian av iPaden.

A1701 på iPad Pro
A1709 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer