iPad Air 2 reparation

Från 2,990.00kr

Beskrivning

Byt Ipad Air 2 Glas & Display idag!

Har du råkat skada glaset på din iPad air 2? Då erbjuder vi på Fix My Phone en enkelt lösning, vi kan ta in din enhet och reparera den redan samma dag! Byt ut ditt sprucka glas hos oss om den har råkat ut för en olycka, det kan även vara så att det är konstiga fläckar och streck i bilden. Dessa problem går enkelt att lösa genom att byta ut displayen. 

iPad air 2 har ett glas som är ihop limmat med lcd skärmen. Man kan alltså ej byta bara det ena utan det krävs att man byter hela displayen. Detta ger ett bra resultat då skärmarna är monterade redan i fabrik.

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Kom även då förbi oss så kan vi ta och felsöka din enhet. I dem flesta fall kan vi ge dig en uppskattning på priset redan direkt i butik, Om det skulle vara något mer avancerat erbjuder vi att ta in din enhet och på någon timme kontakta dig för ett mer utförligt test. Så även om iPaden är helt död, inte går att ladda eller ljudet krånglar är du varmt välkommen till oss.

Vi erbjuder snabb service!

Vi erbjuder alltid snabba reparationer till våra kunder. Vi vet hur viktigt det är att man har sina prylar idag då dem används till så otroligt mycket. Vi strävar alltid mot att påbörja alla reparationer omgående så att du ska kunna få tillbaka dem redan senare samma dag.

Vi använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, det innebär att du får en så kallad originalkvalité display. Den är då likvärdig med originalet. Både touch funktionaliteten och bilden ska vara lika bra som dagen du köpte iPaden.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Hitta närmsta butik här

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer