Byt iPad (6:e generationen) Glas

1,190.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Byt Ipad 6 Glas idag!

Har du råkat skada glaset på din ipad 6? Isåfall erbjuder vi på Fix My Phone en enkelt lösning, vi kan ta in din enhet och reparera den redan samma dag! byt ut ditt sprucka glas idag och slipp jobbiga glas skärvor. Det kan även vara så att touchen inte är sig lik efter skadan uppstod. Kom då förbi oss så hjälper vi dig att få glaset utbytt mot ett nytt. Trasigt glas kan även orsaka fler allvarliga skador i din iPad, Då fukt och damm lättare kan ta sig in genom sprickorna och eventuellt kortsluta komponenter.

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Oavsett vad felet kan vara har vi lösningen. Det kan vara alltifrån att laddaren inte går in som den ska i kontakten. Kanske sprakar ljudet när du försöker kolla på videos eller att iPaden är helt död och vägrar starta igen.
Vi erbjuder alltid att felsöka enheten innan reparation, då kan vi med säkerhet säga vad som behövs bytas ut för att din enhet ska bli som ny igen.
I dom flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge ett prisförslag, men är det något mer avancerat tar vi gärna in iPaden för en mer noggrann felsökning. Sedan kontaktar vi dig för att se hur du vill gå tillväga.

Vi erbjuder snabb service!

Vi påbörjar alltid våra reparationer omgående, allt för att du så fort som möjligt ska kunna få tillbaka din iPad. Detta innebär att i dem flesta fallen får du tillbaka din enhet redan senare samma dag.

Vi använder oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra originalkvalité delar motsvarar orignalet både i touch och bild. Så du kan förvänta dig samma funktionalitet även efter bytet.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Fix My Phones butiker 

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.

Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer