Byt Baksida iPhone 8

2,490.00kr

Laga Baksida iPhone 8!

Baksidan på iPhone 8 består av glas, det innebär att det kan spricka. Om du har en sprucken baksida och behöver få det reparerat finns vi här för dig.

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga Baksida iPhone 8!

Baksidan på iPhone 8 består av glas, det innebär att det kan spricka. Om du har en sprucken baksida och behöver få det reparerat finns vi här för dig.  Det kan även vara så att ramen har med tiden böjt sig eller fått många fula bucklor samt repor. Även detta går att byta ut. Vi erbjuder en tjänst på att byta ut hela baksidan i ett svep.

Trasig baksida kan leda till fler problem!

Det kan vara bra att veta att om baksidan är sprucken tappas både fukt och damm tålighet, det innebär att din telefon har större risk att ta mer skada i framtiden och kan leda till ett kortslutet moderkort i värsta fall.  Det kan även vara så att dammet tar sig in på tråkiga ställen såsom kameror och kan då påverka kvalitén på din foton.

Spara flera hundralappar genom att byta hos Fix My Phone.

En reparation hos Apple för sprucken baksida ligger i nuläget på ca 4000 skr. Vi erbjuder samma reparation till ett mer ekonomiskt pris.
Länk för att se aktuella priser hos Apple

Reparation samma dag!

Är detta ett problem du vill få åtgärdat erbjuder vi alltid snabba reparationer, det innebär att vi påbörjar din reparation omgående och du kan då förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer