Rea!

Beeco Degradable iPhone X/XS

249.00kr

BESKRIVNING

Beeco Degradable är ett skal med perfekt passform, design inspirerad av naturen & grepp som låter dig smidigt lägga ner telefonen i fickan, men som inte slinker ur handen!

100% nedbrytbart material så som vete är inte bara en tjänst för naturen, men även för samvetet. Med vårt skal så gör du aktivt ett val som gynnar miljön och nu om någonsin behövs det. Vi måste alla ta ansvar för planetens välmående.

Köp ditt exemplar idag, just nu prissänkt så passa på!

Finns i färgerna Svart, Vit/beige och Grönt.

Artikelnummer beecodegradableipx Kategori

Beeco Degradable, naturens egna mobilskal.

Ett varumärke som är tillverkat och designat specifikt för att erbjuda mobilskal som erbjuder både skönhet, känsla och miljötänk. Degradable är tillverkat av 100% komposterbart material, vilket innebär att det bryts ner helt och hållet i kompost/jord. Huvudkomponenten i detta är Vete som tillsammans med andra naturämnen binder samman och detta är resultatet. En åtgärd som hjälper vår planet i längden, ett skal i taget! Vill man vara en riktigt miljövän är detta skalet för dig!

Skogen och framtiden i fokus.

Beeco Degradable levererar natur rakt igenom, både i design och materialet. Markeringar ingrodda i skyddet är faktiska vetekorn från när skalet formats och smält samman. I materialet känner du en lätt känsla av strävhet som ger en genuin känsla av natur och skog, detta ger dig också ett bättre grepp om mobilen.

Genom att köpa Beeco Degradable gör du inte bara dig själv en tjänst, men också miljön. När du känner dig redo för ett nytt skal ska du alltid kompostera det, på så vis fortsätter vi att hjälpa planeten och sluter cirkeln för varje tillverkat skal. Hjälp oss att hjälpa!

Beeco Degradable finns att köpa till Apple Iphone & Samsung Galaxy, inom kort även Huawei!

Glöm inte att köpa till skärmskydd, skalet är perfekt anpassat för att sluta om telefonen ihop med displayskyddet!