Asus ROG 2 Skärm Svart

1,999.00kr

BESKRIVNING

Har din Asus ROG 2 Skärm Svart blivit sprucken helt och hållet? FixMyPhone finns alltid här för dig oavsett skadan! Beställ en ny reservdel hos Fix My Phone redan idag!

Asus ROG 2 Skärm Svart

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer ASR2-S-S Kategori

Beställ och byt ut din Asus ROG 2 Skärm Svart hemma på egen hand!

Med en grym telefon så krävs det en grym skärm!

Så grymma och kraftfulla mobiler som Asus förtjänar en hel och fin skärm! Asus telefoner är speltelefoner så därför behöver man en skärm som inte är ett hinder när du använder mobilen. Skulle din skärm ha en spricka så är det mycket mer lönsamt att reparera telefonen än att köpa en helt ny mobil. Asus telefoner kan vara lite mer komplicerade än andra telefoner så det är viktigt att först kolla in guider samt använda rätt verktyg inför en reparation. En lugn och stadig hand är ett måste.

Lägg en beställning innan 15:00 på en vardag, då skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Fler delar som du vill byta ut?

Kan det vara så att du behöver byta ut fler delar till din mobil? Ingen fara du kan köpa alla dessa delar hos oss, har vi inte dessa delar inne så går det bra att kontakta oss så kan vi lägga in den på hemsidan och beställa in. Kan det vara så att du även behöver ett batteri med din Asus ROG 2 skärm svart? Beställ den samtidigt. Då Asus telefonen används mycket för spel så är det viktigt att ha ett kraftfullt batteri till den. Det gäller även Laddkontakten, kameran, baksidan osv.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.