Apple Watch S3 42mm GPS + Cellular Batteri

249.00kr

1 i lager

Beskrivning

Ge din Apple Watch ett nytt liv i form av ett batteri!

Även Smart Watch behöver batteribyten, köp ditt nya batteri här!

Märker du att din klockan dör snabbare än vanligt? Köp ett nytt Apple Watch S3 Apple Watch S3 38mm GPS + Cellular Batterimm GPS + Cellular Batteri hos Fix My Phone. Köp delen här i vår onlineshop eller i butik om du hellre vill det. I vår e-handel så har vi även alla de verktyg som behövs för att reparera batteriet. Ett batteri kan oftast hålla sig i nyskick i ca 1 år, efter första året kan det snabbt gå nerför, oavsett hur duktig och försiktig man är med laddningen. Låt inte din vardagskvalitet sänkas på grund av ett dåligt batteri du alltid måste ladda efter lite användning.

Köp en av oss idag och ge ett nytt liv till din Apple Watch!

Vad är klara tecken att man behöver byta batteriet?

Det finns ett par tydliga tecken när det kommer till dåligt batteri. I det fall klockan laddas upp snabbt men snabbt dör, är det allra vanligaste och självklara tecknet. Då behöver du nog byta. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan lita på att du kan köpa de mobildelar/reservdelar som du behöver på vår webbshop. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta Apple Watch batteri helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Vi har även skärmar!

Köp de delar du behöver eller du tror kommer behöva. Du måste kanske även byta skärmen, då kan du vara säker att vi har det. Det är väldigt frustrerande att behöva oroa sig att ha en laddningssladd till hands överallt du går eftersom din telefon dör snabbt. Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din Apple Watch S3 42mm GPS + Cellular Batteri, vi vill att din smart watch ska hålla samma kvalitet som när du köpte den. Du kan även passa på och köpa tillbehör till din telefon, vi har skal och displayskydd till nästan alla modeller!

Denna Apple Watch S3 42mm GPS + Cellular Batteri batteri är kompatibel med

  • Apple Watch S3 42mm GPS + Cellular Batteri

Är du förberedd så är det inget jobbigt pussel att byta ut reservdelar. Det är viktigt att ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats! Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.
Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köper nytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.