Rea!

SoundPods

599.00kr

BESKRIVNING

Slutsåld

Trådlösa hörlurar med inbyggd mikrofon av vårt eget varumärke SoundPods.

Hi-Fi ljud och riktigt bra batteritid för att du ska kunna lyssna hela dagen utan att känna dig låst oavsett om du är på på resande fot eller på gymmet och tränar.

Kvalité till rätt pris är precis det vi satsat på när det kommer till denna produkt och vi tycker att vi lyckats riktigt bra!

SoundPods, när ljudet gör skillnad!

Med vårat flaggskepp inom ljud & media får du precis det man förväntar sig av ett riktigt bra headset/hörlurar!

SoundPods är en produkt som är framtagen baserat på ett vinnande koncept med total frihet i ditt lyssnande. Utöver att dem är riktigt snygga så levererar dem även riktigt bra Hi-Fi ljud för alla tillfällen. Perfekt för film och musik eller konferenssamtal med jobbet.

Klassisk design som passar alla

Stilren svensk design I färgen mattsvart på både laddningsfodral och hörlurar, dessa skönheter höjer vilket outfit som helst!

Våra SoundPods passar till alla enheter med stöd för Bluetooth, fullt integrerade med IOS om du använder en Apple enhet men fungerar lika bra med andra tillverkare så som Samsung, Sony Xperia och Huawei.

Specifikation

Bluetoothräckvidd 10 meter
Batterikapacitet laddningscase 17 timmar
Batterikapacitet SoundPods 3-4 timmar
Trådlös laddningseffekt >5W
Öronavkänning Ja
HI-FI Ljud Ja
Inbyggd Mikrofon Ja
Lightning Kontakt >10W
Ljudkänslighet 107 dB Max Volym
Laddningstid för case ca 1 timma
Touchkontroll Ja
Produktvikt 36g

Stort utbud med övriga mobiltillbehör!

Kika gärna på våra andra produkter också, vi har ett brett utbud utav diverse mobiltillbehör som gör livet lättare! Allt ifrån mobilskal, laddare, trådlösa laddare, skärmskydd, displayskydd, fodral, högtalare med mera. Alltid fast frakt på 29kr oavsett hur mycket du handlar. Fri frakt vid köp i samband med Fix Box!

Psst! Du har väl inte missat att du kan få mobilen lagad hemifrån? Kika in på fliken Fix Box för mer information!